Ingrediënten
2 personen
200 g
gele rijst
1
groene paprika
2 eetlepels
olie
200 g
tuinerwten
200 g
gerookte zalmsnippers
1 bakje
rivierkreeftjes
3 eetlepels
Japanse sojasaus
Aan de slag
Rijst in 10 min. gaarkoken. Paprika in reepjes snijden. In hapjespan paprika in olie 2 min. roerbakken. Bevroren tuinerwten erdoor scheppen en groenten afgedekt 3 min. op halfhoog vuur verwarmen. Zalm en rivierkreeftjes door warme groenten scheppen, mengsel met sojasaus en peper op smaak brengen en geheel nog 1 min. verwarmen. Rijst met vis en groenten serveren.
Zalm en rivierkreeftjes met gele rijst

hoofdgerecht
2 personen
815 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rijst in 10 min. gaarkoken. Paprika in reepjes snijden. In hapjespan paprika in olie 2 min. roerbakken. Bevroren tuinerwten erdoor scheppen en groenten afgedekt 3 min. op halfhoog vuur verwarmen. Zalm en rivierkreeftjes door warme groenten scheppen, mengsel met sojasaus en peper op smaak brengen en geheel nog 1 min. verwarmen. Rijst met vis en groenten serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)200 g gele rijst
1 groene paprika
2 eetlepels olie
200 g tuinerwten
200 g gerookte zalmsnippers
1 bakje rivierkreeftjes
3 eetlepels Japanse sojasaus