bewaar
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
bewaar

Varkenshaas met cranberry-appelsaus

30 min. bereiden
109waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

1

appel

400 g

broccoli

5 eetlepels

vloeibare margarine

1 duopak

aardappelschijfjes

1 schaaltje

varkenshaas

½ pot

cranberrycompote

Aan de slag

Ui pellen en snipperen. Appel schillen, klokhuis verwijderen en appel in stukjes snijden. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen schillen en in stukjes snijden. In braadpan 2 el margarine verhitten en aardappelschijfjes volgens aanwijzing op verpakking bakken. Broccoli in 6 min. beetgaar koken. Varkenshaas met zout en peper bestrooien. In koekenpan rest van margarine verhitten en varkenshaas in 8 min. rosébakken. Varkenshaas uit pan nemen en in aluminiumfolie warm houden. In bakvet ui 2 min. bakken. Appelstukjes en compote toevoegen en mee warmen. Met zout en peper op smaak brengen. Vlees in plakjes snijden en met saus, aardappels en broccoli serveren.