bewaar
Kalfsschnitzel met portsaus
Kalfsschnitzel met portsaus
bewaar

Kalfsschnitzel met portsaus

30 min. bereiden
24waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

1 schaaltje

oesterzwammen

1

winterpeen

500 g

broccoli

6 eetlepels

vloeibare margarine

1 duopak

aardappelschijfjes

1 schaaltje

kalfsschnitzel

100 ml

rode port

Aan de slag

Ui pellen en snipperen. Oesterzwammen in stukjes snijden. Winterpeen schoonmaken en in blokjes snijden. Broccoli in roosjes snijden, steeltjes schillen en in stukken snijden. In koekenpan helft margarine verhitten en aardappelschijfjes in 15 min. krokant en bruin bakken. Kalfsschnitzels halveren en met zout en peper bestrooien. In andere koekenpan rest van margarine verhitten. Schnitzels in 10 min. bruin en gaar bakken. In pan broccoli en winterpeen in 6-8 min. gaarkoken. Schnitzels uit pan nemen en warm houden. Ui en oesterzwammen 4 min. bakken. Met port afblussen en met zout en peper op smaak brengen. Schnitzels over vier borden verdelen en saus erover verdelen. Met aardapelschijfjes en groenten serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kalfsschnitzel met portsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig