bewaar
Varkenshaas met snelle zuurkool
Varkenshaas met snelle zuurkool
bewaar

Varkenshaas met snelle zuurkool

20 min. bereiden
21waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 schaaltjes

varkenskatenhaas

1

ui

1

appel

2 eetlepels

boter of margarine

1 zak

wijnzuurkool

1 pak

aardappelpuree à la minute

Aan de slag

Varkenshaas na elkaar bereiden in de magnetron, volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Appel wassen, in parten snijden en klokhuis verwijderen. Appel in stukjes snijden. In braadpan boter verhitten en appel en ui ca. 3 minuten bakken. Zuurkool laten uitlekken, toevoegen en ca. 3 minuten meeverwarmen. Intussen aardappelpuree maken volgens gebruiksaanwijzing. Zuurkool over vier borden verdelen. Aardappelpuree erop scheppen. Varkenshaas in plakken snijden en erop leggen. Garneren met groente en kruidenboter (uit schalen).