bewaar
Tartaartjes met frisse bieslooksaus
Tartaartjes met frisse bieslooksaus
bewaar

Tartaartjes met frisse bieslooksaus

20 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 bakje

oesterzwammen

½ zakje

verse peterselie

600 g

broccoli

4

rundertartaartjes

3 eetlepels

boter of margarine

2 zakjes

aardappelpuree à la minute

1 pot

bieslooksaus

Aan de slag

Oesterzwammen schoonvegen en in reepjes snijden. Peterselie fijnknippen. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen in stukjes snijden. Broccoli in ca. 8 minuten beetgaar koken. Tartaartjes bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en tartaartjes in ca. 6 minuten bruin en gaar bakken. In pan 500 ml water aan de kook brengen. Pan van vuur nemen en pureepoeder al roerend in water strooien. Tartaartjes uit pan nemen en warmhouden. In bakvet oesterzwammen ca. 3 minuten bakken. Saus volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Peterselie door puree roeren. Tartaartjes op vier borden leggen. Oesterzwammen, saus, broccoli en puree over borden verdelen.