bewaar
Smulhuis
Smulhuis
bewaar

Smulhuis

25 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

rode paprika

1 zakje

panklare broccoli

2 eetlepels

boter of margarine

1 doos

kipkaaspunt crispy

2 zakjes

aardappelpuree à la minute

Aan de slag

1

Maak de paprika schoon en snij het kapje eraf. Snij de paprika dan in dunne reepjes.

2

Kook de broccoli in een bodempje water in ongeveer 8 minuten gaar.

3

Smelt de boter in een koekenpan en bak de kipkaaspunten in ongeveer 6 minuten bruin. Halverwege omkeren.

4

Breng 0,5 liter water aan de kook en roer het pureepoeder erdoor.

5

Leg de kipkaaspunten als dak bovenaan vier borden en maak er met puree de muren onder. Maak van de paprikareepjes een deur en een raam. Leg de broccoli er als struiken en bomen omheen.