bewaar
Provençaalse zeevruchten-aardappelschotel
Provençaalse zeevruchten-aardappelschotel
bewaar

Provençaalse zeevruchten-aardappelschotel

15 min. bereiden
35 min. wachten
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

gemengde zeevruchten

700 g

panklare aardappelschijfjes

2 potten

aardappel anders

1

rode paprika

800 g

prei

1 eetlepel

(olijf)olie

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Aan de slag

Oven op 200 °C voorverwarmen. Zeevruchten volgens gebruiksaanwijzing laten ontdooien. In ovenschaal zeevruchten en aardappelschijfjes verdelen. Aardappel anders erover verdelen. In oven in ca. 35 min. gaar laten worden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Prei in stuk ken van 2 cm snijden, wassen en goed laten uitlekken. In braadpan olie verhitten en paprika 2 min. bakken. Prei toevoegen en in 8 min. beetgaar smoren. Zeevruchten-aardappelschotel met gesmoord preimengsel serveren.