Aardappelschotel met kropsla

Advertentie
Ingrediënten
- 1 blik cornedbeef (340 g)
- 1 duopak aardappelschijfjes (700 g)
- 1 pot aardappel anders bacon ui (saus 390 ml)
- 2 eieren (M)
- 1 kropsla
- 1 ui
- ½ komkommer
- 1 cup honing-mosterddressing (100 g)
Keukenspullen
- ovenschaal
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Cornedbeef in reepjes snijden. Cornedbeef en aardappel in ovenschaal rangschikken. Pot saus erover schenken en aardappelschotel volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Eieren in ca. 7 minuten hard koken en onder koud stromend water laten afkoelen. Sla schoonmaken, wassen en droogslaan. Ui pellen en snipperen. Komkommer wassen en in blokjes snijden. Eieren pellen en in partjes snijden. Sla mengen met ui, komkommer en dressing. Partjes ei erop leggen. Aardappelschotel serveren met salade.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 735 kcal
- eiwit 32 g
- koolhydraten 37 g
- vet 52 g