bewaar
Aardappelschotel met kropsla
Aardappelschotel met kropsla
bewaar

Aardappelschotel met kropsla

25 min. bereiden
45 min. wachten
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 blik

cornedbeef

1 duopak

aardappelschijfjes

1 pot

aardappel anders bacon ui

2

eieren (M)

1

kropsla

1

ui

½

komkommer

1 cup

honing-mosterddressing

Dit heb je nodig

  • ovenschaal

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Cornedbeef in reepjes snijden. Cornedbeef en aardappel in ovenschaal rangschikken. Pot saus erover schenken en aardappelschotel volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Eieren in ca. 7 minuten hard koken en onder koud stromend water laten afkoelen. Sla schoonmaken, wassen en droogslaan. Ui pellen en snipperen. Komkommer wassen en in blokjes snijden. Eieren pellen en in partjes snijden. Sla mengen met ui, komkommer en dressing. Partjes ei erop leggen. Aardappelschotel serveren met salade.