bewaar
Pofaardappel met roerbakgroenten en vis
Pofaardappel met roerbakgroenten en vis
bewaar

Pofaardappel met roerbakgroenten en vis

15 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

kabeljauwfilet

2 dozen

pofaardappels met yoghurt-knoflooksaus

2 grote

uien

2 eetlepels

zonnebloemolie

1 zak

grofgesneden wokgroenten

Aan de slag

Kabeljauw in 4-5 min. in magnetron bij 700 watt laten ontdooien. Droogdeppen en in blokjes snijden. Pofaardappelen volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Uien pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Kabeljauw, ui en wokgroenten toevoegen en 6-8 min. roerbakken. Met zout en peper op smaak brengen. Pofaardappel met yoghurt-knoflookdressing (uit doos) over vier borden verdelen en groenten met vis ernaast leggen.