Pofaardappel met roerbakgroenten en vis

Advertentie
Ingrediënten
- 400 g kabeljauwfilet (diepvries)
- 2 dozen pofaardappels met yoghurt-knoflooksaus (450 g)
- 2 grote uien
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 1 zak grofgesneden wokgroenten (400 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Kabeljauw in 4-5 min. in magnetron bij 700 watt laten ontdooien. Droogdeppen en in blokjes snijden. Pofaardappelen volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Uien pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Kabeljauw, ui en wokgroenten toevoegen en 6-8 min. roerbakken. Met zout en peper op smaak brengen. Pofaardappel met yoghurt-knoflookdressing (uit doos) over vier borden verdelen en groenten met vis ernaast leggen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 450 kcal
- eiwit 29 g
- koolhydraten 45 g
- vet 17 g