Forel met citroen en kappertjes

Advertentie
Ingrediënten
- 1 citroen
- 4 eetlepels bloem
- 2 forellen
- 1 eetlepel fijngehakte peterselie (diepvries)
- 2 eetlepels kappertjes
- 1 schaaltje pofaardappels met yoghurt-knoflooksaus (a 2 stuks)
- 50 g boter
- 1 bakje groene groentemix stoomgroente (diepvries, 300 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Citroen schoonboenen, schil raspen en vrucht in plakjes snijden. In diep bord bloem mengen met zout en peper. Forellen door bloem wentelen en overtollig bloem eraf schudden. Buikholte van forellen met peper en zout bestrooien en vullen met citroenrasp, peterselie en kappertjes. Aardappels volgens gebruiksaanwijzing poffen in magnetron. In ruime koekenpan boter verhitten en forellen in 6-7 min. per kant lichtbruin en gaar bakken. Aardappels in theedoek warmhouden en groentemix op vol vermogen ca. 5 min. verwarmen in magnetron. Intussen op elk bord forel leggen en garneren met citroen. Aardappel ernaast leggen, opensnijden en vullen met saus (uit verpakking). Groentemix ernaast scheppen.
Advertentie