bewaar
Pasteitjes met vegetarische ragout
Pasteitjes met vegetarische ragout
bewaar

Pasteitjes met vegetarische ragout

25 min. bereiden
52waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

75 g

boter

2 schaaltjes

Quorn-stukjes

75 g

bloem

500 ml

kruidenbouillon

1 flesje

finesse voor koken

8

pasteibakjes

2 dozen

groene groentemix stoomgroente

Aan de slag

Ui pellen en snipperen. In steelpan ui 2 min. in 25 g boter zacht fruiten. Quornstukjes toevoegen en 3 min. meebakken. Quornstukjes uit pan nemen en bewaren. Rest van boter toevoegen en laten smelten. Bloem in pan strooien en roeren tot bal ontstaat. Bouillon in gedeelten erbij schenken, goed blijven roeren en aan de kook brengen. Al roerende finesse voor koken erbij schenken. Quornstukjes terug in pan doen en geheel zacht verwarmen. Intussen oven op 175 ºC voorverwarmen. Pasteibakjes volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Groentemix in 5 min. in magnetron verhitten (700 Watt). Ragout met zout en peper op smaak brengen. Pasteitjes met ragout en groentemix serveren.