bewaar
Gemarineerde vis met groentepasta
Gemarineerde vis met groentepasta
bewaar

Gemarineerde vis met groentepasta

15 min. bereiden
35waarderingen

Ingrediënten

2 personen

200 g

penne rigate

4 eetlepels

olijfolie

2

visfilets met mediterrane marinade

2 teentjes

knoflook

1 zak

grofgesneden wokgroenten

1 eetlepel

tomatenpuree

½ cup

geroosterde pijnboompitten

Dit heb je nodig

  • wok

  • aluminiumfolie

Aan de slag

Penne beetgaar koken volgens aanwijzing op verpakking. In koekenpan 2 el olie verhitten en visfilets in 8-10 min. gaarbakken, halverwege voorzichtig keren. Intussen in wok rest van olie verwarmen en knoflook erboven uitknijpen. Wokgroenten toevoegen en 4-6 min. roerbakken. Visfilets op warme borden leggen en warm houden onder aluminiumfolie. Tomatenpuree en 150 ml kookvocht van pasta door bakvet roeren en laten inkoken tot lichtgebonden jus. Jus op smaak brengen met zout en peper. Penne afgieten en met pijnboompitten en jus door wokgroenten scheppen. Aluminiumfolie verwijderen en pasta met groenten naast vis scheppen.