bewaar
Pittige pasta met salami
Pittige pasta met salami
bewaar

Pittige pasta met salami

20 min. bereiden
110waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

penne rigate

1

courgette

2

uien

2 eetlepels

(olijf)olie

1

magere salami met knoflook

1 pot

pastasaus

1 potje

zwarte olijven in plakjes

1 zakje

pijnboompitten

Aan de slag

Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Courgette wassen en in stukjes snijden. Uien pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en ui met courgette 4 min. zachtjes bakken. Salami in blokjes snijden. Pastasaus, salami en helft olijfplakjes bij courgette-uimengsel scheppen en zachtjes verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Penne over vier borden verdelen, saus erop scheppen. Met rest van olijfplakjes en pijnboompitten garneren.