bewaar
Toscaanse gevulde filet met knoflookspinazie
Toscaanse gevulde filet met knoflookspinazie
bewaar

Toscaanse gevulde filet met knoflookspinazie

20 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1½ pak

bladspinazie deelblokjes

2

uien

4 teentjes

knoflook

4 eetlepels

olijfolie

2 schaaltjes

gevulde filets met mozzarella en tomatensaus

1 zak

aardappelpuree

6 eetlepels

zwarte olijven

Aan de slag

In pan op zacht vuur spinazie laten ontdooien. Ui en knoflook pellen en snipperen. In koekenpan 2 el olie verhitten en ui en knoflook fruiten. Spinazie laten uitlekken, aan knoflookmengsel toevoegen en door en door verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. In koekenpan met anti-aanbaklaag rest van olie verhitten en Toscaanse filets in 4 min. gaar bakken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing verwarmen en olijvenplakjes erdoor roeren. Filets met spinazie en puree serveren.