In pan op zacht vuur spinazie laten ontdooien. Ui en knoflook pellen en snipperen. In koekenpan 2 el olie verhitten en ui en knoflook fruiten. Spinazie laten uitlekken, aan knoflookmengsel toevoegen en door en door verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. In koekenpan met anti-aanbaklaag rest van olie verhitten en Toscaanse filets in 4 min. gaar bakken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing verwarmen en olijvenplakjes erdoor roeren. Filets met spinazie en puree serveren.
Gerelateerde recepten
Toscaanse gevulde filet met knoflookspinazie

hoofdgerecht
4 personen
500 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In pan op zacht vuur spinazie laten ontdooien. Ui en knoflook pellen en snipperen. In koekenpan 2 el olie verhitten en ui en knoflook fruiten. Spinazie laten uitlekken, aan knoflookmengsel toevoegen en door en door verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. In koekenpan met anti-aanbaklaag rest van olie verhitten en Toscaanse filets in 4 min. gaar bakken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing verwarmen en olijvenplakjes erdoor roeren. Filets met spinazie en puree serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1½ pak bladspinazie deelblokjes
2 uien
4 teentjes knoflook
4 eetlepels olijfolie
2 schaaltjes gevulde filets met mozzarella en tomatensaus
1 zak aardappelpuree
6 eetlepels zwarte olijven