Ingrediënten
4 personen
300 g
rijst
450 g
tuinerwten
2
uien
2 teentjes
knoflook
3 eetlepels
(zonnebloem)olie
2 schaaltjes
Indonesische filets
1 bak
kant-en-klare satésaus
4 eetlepels
zoete ketjap
1 theelepel
sambal
50 g
gebakken uitjes
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tuinerwten 10 min. zachtjes koken. Uien en knoflook pellen en snipperen. In braadpan 2 el olie verhitten en ui en knoflook zachtjes fruiten. In koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten en filets in 4 min. rondom bruin en gaarbakken. Saus 3 min. in magnetron (700 watt) verwarmen. Rijst bij uimengsel scheppen en 2 min. meebakken. Tuinerwten, ketjap en sambal door rijst scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Met uitjes garneren en met filets en saus serveren.
Indonesische filet met rijst en satésaus

hoofdgerecht
null personen
910 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tuinerwten 10 min. zachtjes koken. Uien en knoflook pellen en snipperen. In braadpan 2 el olie verhitten en ui en knoflook zachtjes fruiten. In koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten en filets in 4 min. rondom bruin en gaarbakken. Saus 3 min. in magnetron (700 watt) verwarmen. Rijst bij uimengsel scheppen en 2 min. meebakken. Tuinerwten, ketjap en sambal door rijst scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Met uitjes garneren en met filets en saus serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g rijst
450 g tuinerwten
2 uien
2 teentjes knoflook
3 eetlepels (zonnebloem)olie
2 schaaltjes Indonesische filets
1 bak kant-en-klare satésaus
4 eetlepels zoete ketjap
1 theelepel sambal
50 g gebakken uitjes