bewaar
Nasi speciaal met kipgehakt, ei & satésaus
Nasi speciaal met kipgehakt, ei & satésaus
bewaar

Nasi speciaal met kipgehakt, ei & satésaus

Geef ons maar nasi speciaal.

30 min. bereiden
5waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

basmatirijst

2 el

arachideolie

300 g

scharrel kipgehakt

800 g

Chinese wokgroente sugarsnaps-paksoi

80 g

Honig kruidenpasta voor nasi speciaal

250 g

kant-en-klare satésaus

4

middelgrote eieren

50 g

gebakken uitjes

Geef ons maar nasi speciaal.

Aan de slag

1

Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit de helft van de olie in een grote hapjespan en bak het gehakt 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de wokgroente toe en bak 5 min. mee. Voeg de kruidenpasta toe en roerbak 3 min. Bak de rijst de laatste 2 min. mee.

3

Verwarm ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

4

Klop de eieren los met peper en eventueel zout in een kom. Verhit de rest van de olie in een koekenpan, voeg het losgeklopte ei toe en roer rustig met een houten lepel tot het ei net gestold is op middelhoog vuur.

5

Verdeel de nasi over 4 borden. Verdeel er het ei,de satésaus en gebakken uitjes over.

tip

serveertipLekker met verse koriander.