bewaar
Groentespaghetti met Toscaanse carrés
Groentespaghetti met Toscaanse carrés
bewaar

Groentespaghetti met Toscaanse carrés

20 min. bereiden
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ratatouillegroentenpakket

5 eetlepels

olijfolie

400 g

spaghetti

2 schaaltjes

Toscaanse carré

½ potje

zwarte olijven

Aan de slag

Ui en knoflook (uit pakket) pellen en snipperen. Groenten schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan 3 el olie verhitten. Ui en knoflook 2 min. bakken. Groenten toevoegen en 2 min. meebakken. Tijm (uit pakket) toevoegen en met deksel op pan groente in ca. 12 min gaarsmoren. Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken. In koekenpan 2 el olie verhitten. Carrés in 8-10 min. gaar en bruin bakken. Af en toe keren. Groenten met zout en peper op smaak brengen en door spaghetti mengen. Spaghetti met olijvenplakjes garneren en met carrés serveren.