bewaar
Kippenragout met champignons en bosuitjes
Kippenragout met champignons en bosuitjes
bewaar

Kippenragout met champignons en bosuitjes

20 min. bereiden
48waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

wilde en witte rijst

5 el

olijfolie

1 el

azijn

1 zak

gemengde ijsbergsla

400 g

champignons

3

bosuitjes

1 blik

kippenragout

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Van 3 el olie, azijn, zout en peper sladressing kloppen. Dressing met sla mengen. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Bosuitjes in ringen snijden. In pan rest van olie verhitten en champignons 5 min. bakken. Ragout toevoegen en mee verwarmen. Ragout op smaak brengen met zout en peper en met rijst en salade serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kippenragout met champignons en bosuitjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig