bewaar
Pasteitjes met bosuitjes en champignons
Pasteitjes met bosuitjes en champignons
bewaar

Pasteitjes met bosuitjes en champignons

30 min. bereiden
52waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 bakje

champignons

1 zakje

bosuitjes

3 eetlepels

olijfolie

1 zakje

gesneden spitskool

1 pakje

fijngehakt

2 theelepels

kerriepoeder

1 potje

bechamelsaus

1 doosje

pasteibakjes

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 160 °C. Champignons en bosuitjes schoonmaken. Champignons in vieren snijden. Donkergroene deel van bosuitjes in heel smalle ringetjes snijden. Rest bosuitjes schuin in stukjes snijden. Olie in wok verhitten en hierin spitskool 3 min. roerbakken. Champignons en Quorn toevoegen en 3 min. meebakken. Schuine stukjes bosui en kerriepoeder toevoegen en 2 min. meebakken. Groenten naar smaak met zout en peper bestrooien. Saus aan groenten toevoegen en heet laten worden. Pasteibakjes ondertussen in hete oven in ca. 10 min. warm laten worden. Pasteibakjes op 4 borden zetten. Champignon-groentenragoût erin en ernaast scheppen. Bosuiringetjes erover strooien.