bewaar
Pasteitjes met bosuitjes en champignons
Pasteitjes met bosuitjes en champignons
bewaar

Pasteitjes met bosuitjes en champignons

30 min. bereiden
53waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 bakje

champignons

1 zakje

bosuitjes

3 eetlepels

olijfolie

1 zakje

gesneden spitskool

1 pakje

fijngehakt

2 theelepels

kerriepoeder

1 potje

bechamelsaus

1 doosje

pasteibakjes

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 160 °C. Champignons en bosuitjes schoonmaken. Champignons in vieren snijden. Donkergroene deel van bosuitjes in heel smalle ringetjes snijden. Rest bosuitjes schuin in stukjes snijden. Olie in wok verhitten en hierin spitskool 3 min. roerbakken. Champignons en Quorn toevoegen en 3 min. meebakken. Schuine stukjes bosui en kerriepoeder toevoegen en 2 min. meebakken. Groenten naar smaak met zout en peper bestrooien. Saus aan groenten toevoegen en heet laten worden. Pasteibakjes ondertussen in hete oven in ca. 10 min. warm laten worden. Pasteibakjes op 4 borden zetten. Champignon-groentenragoût erin en ernaast scheppen. Bosuiringetjes erover strooien.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasteitjes met bosuitjes en champignons

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig