Pasteitjes met bosuitjes en champignons

422 kcal

30 min. bereiden

3.4/5

(56)

Ingrediënten

Aantal personen

2007 week 50-51 - 2007 week 50-51

Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 160 °C. Champignons en bosuitjes schoonmaken. Champignons in vieren snijden. Donkergroene deel van bosuitjes in heel smalle ringetjes snijden. Rest bosuitjes schuin in stukjes snijden. Olie in wok verhitten en hierin spitskool 3 min. roerbakken. Champignons en Quorn toevoegen en 3 min. meebakken. Schuine stukjes bosui en kerriepoeder toevoegen en 2 min. meebakken. Groenten naar smaak met zout en peper bestrooien. Saus aan groenten toevoegen en heet laten worden. Pasteibakjes ondertussen in hete oven in ca. 10 min. warm laten worden. Pasteibakjes op 4 borden zetten. Champignon-groentenragoût erin en ernaast scheppen. Bosuiringetjes erover strooien.

Wat vond je van dit recept?

Pasteitjes met bosuitjes en champignons

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig