bewaar
Noedelsoep met rundvlees en champignons
Noedelsoep met rundvlees en champignons
bewaar

Noedelsoep met rundvlees en champignons

15 min. bereiden
136waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 bakje

champignons

1

spitskool

1 teentje

knoflook

1 eetlepel

zonnebloemolie

1 schaaltje

rundvleesreepjes naturel

1

vleesbouillontablet

2 eetlepels

ketjap manis

1 zak

noodles

Aan de slag

Champignons en spitskool schoonmaken. Champignons halveren. Spitskool in reepjes snijden. Knoflook pellen en in plakjes snijden. In soeppan olie verhitten. Vleesreepjes toevoegen en 1 min. bakken. Champignons, spitskool en knoflook toevoegen en 2 min. meebakken. Bouillontablet, 1,5 l kokend water en ketjap toevoegen. Aan de kook brengen, 2 min. laten koken. Noodles 1 min. meeverwarmen. Eventueel op smaak brengen met zout en peper. Soep in grote kommen serveren.