bewaar
Roergebakken runderreepjes met sesam
Roergebakken runderreepjes met sesam
bewaar

Roergebakken runderreepjes met sesam

15 min. bereiden
61waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

Chinese eiermie

1

Chinese kool

2 teentjes

knoflook

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 potje

sesamzaad

1 schaaltje

rundvleesreepjes naturel

4 eetlepels

ketjap

4 eetlepels

tomatenketchup

1 eetlepel

sesamolie

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Eiermie koken volgens aanwijzingen op de verpakking. Afgieten. Kool in brede repen snijden. Knoflook pellen en snipperen. Olie in wok verhitten en hierin sesamzaad 1 min. bakken. Vleesreepjes toevoegen en 2 min. roerbakken. Knoflook toevoegen en 1 min. meebakken. Kool toevoegen en nog 2 min. roerbakken. Ketjap en ketchup erdoor scheppen en goed doorwarmen. Sesamolie erdoor scheppen. Vleesreepjes met kool over 4 borden verdelen, eiermie ernaast scheppen en kookvocht uit wok erover scheppen.