Tilapiapakketjes met rijst en salade

Advertentie
Ingrediënten
- 1 pak wilde en witte rijst (250 g)
- 1 ui
- 1 rode paprika
- 2 schaaltjes tilapiafilet (vis, a ca. 200 g)
- 1 bakje verse groene pesto (100 g)
- 1 zakje pijnboompitten (65 g)
- 1 zak gemengde sla (200 g)
- 4 eetlepels sladressing aglio (fles a 300 ml)
- olie om in te vetten
Keukenspullen
- aluminiumfolie
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Ui en paprika verdelen over 4 stukken ingevet aluminiumfolie. Vis met pesto bestrijken en in 4 stukken snijden. Vis op groenten leggen, pakketjes dichtvouwen en ca. 25 minuten in oven gaar bakken. Intussen pijnboompitten roosteren in droge koekenpan. Sla aanmaken met dressing en bestrooien met pijnboompitten. Vis serveren met rijst en salade.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 575 kcal
- eiwit 30 g
- koolhydraten 56 g
- vet 27 g