Salade met twee soorten geitenkaas en pestoboterhammen

935 kcal

40 min. bereiden

3/5

(21)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • keukenpapier

  • aluminiumfolie


Aan de slag

  1. In droge koekenpan pijnboompitten lichtbruin roosteren. Ui pellen en in ringen snijden. Tomaten in reepjes snijden. Ui, tomaat en kaasblokjes voorzichtig door honing-mosterddressing scheppen. Aardappels schoonboenen en met kaasschaaf in flinterdunne schijfjes schaven. Bord/vergiet bekleden met keukenpapier. In frituurpan olie verhitten tot 175 °C. Aardappelschijfjes in ca. 2 minuten goudbruin frituren. Op keukenpapier laten uitlekken. Grill voorverwarmen op hoogste stand. In kommetje pesto losroeren met olie. Brood besmeren met pestomengsel en ca. 3 minuten onder grill roosteren, warm houden onder aluminiumfolie. Geitenkaasjes in 12 plakken snijden en op bakpapier zetten. Op elk stukje 1/3 eetlepel honing scheppen, geitenkaas in ca. 2 minuten lichtbruin laten worden. Slasoorten mengen en over vier borden verdelen. Tomaat-uimengsel erover verdelen. Op elk bord 3 plakken geitenkaas leggen. Garneren met aardappelschijfjes en pijnboompitten. Pestoboterhammen apart erbij serveren.

Wat vond je van dit recept?

Salade met twee soorten geitenkaas en pestoboterhammen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig