bewaar
Kip in Parmaham met broccoli en rijst
Kip in Parmaham met broccoli en rijst
bewaar

Kip in Parmaham met broccoli en rijst

25 min. bereiden
35waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

wilde en witte rijst

2

kipfilets

100 g

Parmaham

2 el

olie

400 g

broccoli

1

ui

1 bakje

cherrytomaten

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Kipfilets halveren. Kipfilets met peper bestrooien en parmaham om kipfilets wikkelen. In koekenpan 1 el olie verhitten. Kipfilet aan alle kanten bruinbakken. Vuur laag draaien en kipfilets in ca. 10 min gaarbakken, af en toe keren. Broccoli schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Stronk schillen en in stukje snijden. Ui pellen en snipperen. Tomaatjes halveren. In wok rest van olie verhitten. Ui en broccoli 5 min. roerbakken. Afgegoten rijst en tomaatjes erdoor scheppen. Rijst 1 min. meebakken. Met zout en peper op smaak brengen. Broccolirijst met kip in Parmaham serveren.