bewaar
Tilapia met roerbaksuikerpeultjes
Tilapia met roerbaksuikerpeultjes
bewaar

Tilapia met roerbaksuikerpeultjes

20 min. bereiden
47waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

wilde en witte rijst

500 g

tilapiafilet

3 eetlepels

olie

1 pak

suikerpeultjes

300 g

Thaise

1 blik

kokosmelk

eetlepels

rode curry pasta

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen vis in drie schuine stukken snijden en in hete koekenpan in 2 el olie bakken. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Intussen 1 el olie in wok verhitten. Peultjes 3 min. wokken. Thaise wokgroente toevoegen. 4 min. al omscheppend meebakken. Kokosmelk en 2 el currypasta (of meer naar smaak) toevoegen, doorscheppen en 5-7 min. inkoken. Als laatste stukken vis voorzichtig door curry scheppen. Rijst over 4 borden verdelen en saus erbij scheppen.