bewaar
Tilapia met roerbaksuikerpeultjes
Tilapia met roerbaksuikerpeultjes
bewaar

Tilapia met roerbaksuikerpeultjes

20 min. bereiden
47waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

wilde en witte rijst

500 g

tilapiafilet

3 eetlepels

olie

1 pak

suikerpeultjes

300 g

Thaise

1 blik

kokosmelk

eetlepels

rode curry pasta

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen vis in drie schuine stukken snijden en in hete koekenpan in 2 el olie bakken. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Intussen 1 el olie in wok verhitten. Peultjes 3 min. wokken. Thaise wokgroente toevoegen. 4 min. al omscheppend meebakken. Kokosmelk en 2 el currypasta (of meer naar smaak) toevoegen, doorscheppen en 5-7 min. inkoken. Als laatste stukken vis voorzichtig door curry scheppen. Rijst over 4 borden verdelen en saus erbij scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tilapia met roerbaksuikerpeultjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig