Tilapia met roerbaksuikerpeultjes
585 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
500 g
3 eetlepels
1 pak
300 g
1 blik
eetlepels
Dit heb je nodig
wok
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2008 week 50-51 - 2008 week 50-51
Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen vis in drie schuine stukken snijden en in hete koekenpan in 2 el olie bakken. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Intussen 1 el olie in wok verhitten. Peultjes 3 min. wokken. Thaise wokgroente toevoegen. 4 min. al omscheppend meebakken. Kokosmelk en 2 el currypasta (of meer naar smaak) toevoegen, doorscheppen en 5-7 min. inkoken. Als laatste stukken vis voorzichtig door curry scheppen. Rijst over 4 borden verdelen en saus erbij scheppen.
Tilapia met roerbaksuikerpeultjes

hoofdgerecht
4 personen
585 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen vis in drie schuine stukken snijden en in hete koekenpan in 2 el olie bakken. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Intussen 1 el olie in wok verhitten. Peultjes 3 min. wokken. Thaise wokgroente toevoegen. 4 min. al omscheppend meebakken. Kokosmelk en 2 el currypasta (of meer naar smaak) toevoegen, doorscheppen en 5-7 min. inkoken. Als laatste stukken vis voorzichtig door curry scheppen. Rijst over 4 borden verdelen en saus erbij scheppen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g wilde en witte rijst
500 g tilapiafilet
3 eetlepels olie
1 pak suikerpeultjes
300 g Thaise
1 blik kokosmelk
0 eetlepels rode curry pasta
Dit heb je nodig
wok




