Tilapia paniki met gebakken rijst

540 kcal

20 min. bereiden

3.4/5

(104)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2009 week 48-49 - 2009 week 48-49

Aan de slag

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tilapiafilet in stukken van 4 cm. Meng in een (antiaanbak)pan de boemboe ajam paniki met water volgens de aanwijzingen op de verpakking en breng dit al roerend aan de kook. Leg de stukjes tilapia erin en stoof ze gaar in ca. 5 minuten. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui, de kool en de paprika 5 minuten. Schep de rijst erbij en roerbak de rijst goudbruin. Schep de taugé bij de tilapia paniki. Serveer de tilapia met de gebakken rijst.

Wat vond je van dit recept?

Tilapia paniki met gebakken rijst

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig