bewaar
Tilapia paniki met gebakken rijst
Tilapia paniki met gebakken rijst
bewaar

Tilapia paniki met gebakken rijst

20 min. bereiden
98waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

500 g

tilapiafilet

1 bakje

boemboe voor ajam paniki

2 el

olie

2

uien

1

Chinese kool

1

rode paprika

1 bakje

taugé

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tilapiafilet in stukken van 4 cm. Meng in een (antiaanbak)pan de boemboe ajam paniki met water volgens de aanwijzingen op de verpakking en breng dit al roerend aan de kook. Leg de stukjes tilapia erin en stoof ze gaar in ca. 5 minuten. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui, de kool en de paprika 5 minuten. Schep de rijst erbij en roerbak de rijst goudbruin. Schep de taugé bij de tilapia paniki. Serveer de tilapia met de gebakken rijst.