Tilapia in zoete chilisaus
645 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
2 schaaltjes
2 eetlepels
500 g
4 eetlepels
½ fles
1 blik
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2005 week 14-15 - 2005 week 14-15
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tilapia in blokjes snijden. Bloem met 1/2 tl zout en peper in diep bord strooien. Vis door bloem wentelen. Prei schoonmaken en in ringen snijden. In braadpan olie verhitten en vis 2 min. bakken. Prei toevoegen en 4 min. bakken. Chilisaus toevoegen. Ananas laten uitlekken, 3 el sap opvangen. Schijven ananas in stukjes snijden. Stukjes ananas en sap toevoegen en visschotel nog 2 min. doorwarmen. Gerecht met rijst serveren.
Tilapia in zoete chilisaus

hoofdgerecht
4 personen
645 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tilapia in blokjes snijden. Bloem met 1/2 tl zout en peper in diep bord strooien. Vis door bloem wentelen. Prei schoonmaken en in ringen snijden. In braadpan olie verhitten en vis 2 min. bakken. Prei toevoegen en 4 min. bakken. Chilisaus toevoegen. Ananas laten uitlekken, 3 el sap opvangen. Schijven ananas in stukjes snijden. Stukjes ananas en sap toevoegen en visschotel nog 2 min. doorwarmen. Gerecht met rijst serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g witte rijst
2 schaaltjes tilapiafilet
2 eetlepels bloem
500 g prei
4 eetlepels zonnebloemolie
½ fles sweet Chilisaus
1 blik ananasschijven




