bewaar
Tilapia in zoete chilisaus
Tilapia in zoete chilisaus
bewaar

Tilapia in zoete chilisaus

25 min. bereiden
34waarderingen

Ingrediënten

300 g

witte rijst

2 schaaltjes

tilapiafilet

2 eetlepels

bloem

500 g

prei

4 eetlepels

zonnebloemolie

½ fles

sweet Chilisaus

1 blik

ananasschijven

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tilapia in blokjes snijden. Bloem met 1/2 tl zout en peper in diep bord strooien. Vis door bloem wentelen. Prei schoonmaken en in ringen snijden. In braadpan olie verhitten en vis 2 min. bakken. Prei toevoegen en 4 min. bakken. Chilisaus toevoegen. Ananas laten uitlekken, 3 el sap opvangen. Schijven ananas in stukjes snijden. Stukjes ananas en sap toevoegen en visschotel nog 2 min. doorwarmen. Gerecht met rijst serveren.