
Ingrediënten
4 personen
300 g
witte rijst
375 g
tofu naturel
2
middelgrote eieren
2 el
sambal oelek
5 el
tarwebloem
4 el
zonnebloemolie
2 zakken
verse oosterse wokgroenten
200 ml
zoete chilisaus
Dit heb je nodig
wok
Aan de slag
1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking klaar. Snijd de tofu in 8 plakken en dep goed droog. Klop de eieren los met zout, peper en sambal. Leg de tofu 5 min. in het eimengsel, keer regelmatig. Strooi bloem op een pad bord en wentel de tofuplakken erdoor.
2
Verhit 3/4 van de olie in een wok en bak de roerbakmix, schep regelmatig om. Voeg de chilisaus toe en verwarm 1 min. mee. Breng op smaak met peper en zout.
3
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de tofu in 5 min. knapperig. Serveer de tofu met rijst en groente.