bewaar
Chilikip met geroosterde aardappelen
Chilikip met geroosterde aardappelen
bewaar

Chilikip met geroosterde aardappelen

20 min. bereiden
35 min. wachten
42waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

vastkokende aardappels

2

rode uien

2

rode paprika's

2 teentjes

knoflook

3 eetlepels

olijfolie

1 schaal

kipovenschotel sweet chili

1 zak

sla compleet Toscane

Aan de slag

Oven op 180 °C voorverwarmen. Aardappels schoonboenen en in partjes snijden. Uien en paprika's schoonmaken en in grove stukken snijden. Knoflook boven olie uitknijpen. Op bakplaat aardappels, uien en paprika uitspreiden en met knoflookolie besprenkelen. In hoek van bakplaat kipschotel zetten of kipschotel op ovenrooster plaatsen. Bakplaat (en evt. ovenrooster) in oven schuiven en kip en aardappels 35 min. bakken tot kip gaar is en aardappels goudbruin. Aardappels en groenten af en toe omscheppen. Sla in schaal doen en met dressing besprenkelen. Kip met aardappels en sla serveren.