bewaar
Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
bewaar

Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt

30 min. bereiden
59waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

Italiaanse

2 tenen

knoflook

1 pot

hele geroosterde paprika's

50 g

Grana Padano kaas

2 eetlepels

olijfolie

300 g

rundergehakt

2 blikjes

tomatenblokjes

1

vleesbouillontablet

pizzakruiden

1 schaal

sla compleet Toscane

Dit heb je nodig

  • hapjespan

Aan de slag

Pasta koken volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen knoflook pellen en fijnsnijden. Paprika in reepjes snijden. Kaas met dunschiller in reepjes snijden. Olie verhitten in hapjespan en hierin knoflook ca. 1 min. bakken. Gehakt toevoegen en in ca. 5 min. rulbakken. Tomaat, paprika, verkruimeld bouillonblokje en uit elk vakje van de kruidenstrooier 1/4 tl kruiden toevoegen. Saus ca. 10 min. zachtjes laten stoven. Zout en peper naar smaak toevoegen. Sla aanmaken met dressing en bestrooien met pijnboompitjes uit verpakking. Pasta en saus op 4 borden scheppen en bestrooien met reepjes kaas. Salade erbij serveren.