Varkensschnitzel uit de wok

395 kcal

30 min. bereiden

2.7/5

(44)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


Aan de slag

  1. Snijd de broccoliroosjes heel klein. Kook de krieltjes gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 el olie in de wok en roerbak hierin het vlees op hoog vuur in 4-5 minuten bruin en krokant. Breng het vlees op smaak met zout en (versgemalen) peper en neem het uit de wok. Verhit nog 2 el olie en roerbak hierin de broccoli met de knoflook 4 minuten. Voeg de appelreepjes en het vlees toe en bak het geheel al omscheppend nog 4 minuten. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Roer de tomaat erdoor en serveer direct met de krieltjes ernaast.

Wat vond je van dit recept?

Varkensschnitzel uit de wok

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig