bewaar
Ossenhaas uit de wok
Ossenhaas uit de wok
bewaar

Ossenhaas uit de wok

25 min. bereiden
195waarderingen

Ingrediënten

2 personen

250 g

ossenhaas

1 kleine

ui

50 g

peultjes

½ bakje

shii-takes

½

rode paprika

1 struikje

Shanghai paksoi

2 teentjes

knoflook

4 eetlepels

olie

3 eetlepels

oestersaus

(versgemalen) zwarte peper

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Ossenhaas in flinterdunne plakjes snijden. Ui pellen en in lengte in smalle partjes snijden. Peultjes schoonmaken. Shii-takes schoonvegen en in plakjes snijden. Paprika in lange, smalle repen snijden. Paksoi wassen, droogslaan en in grove stukken snijden. Knoflook pellen.

2

Wok goed verhitten, 2 eetlepels olie over panbodem laten uitvloeien. Ossenhaas ca. 30 seconden al omscheppend rondom dichtschroeien. Vlees op bord scheppen. In wok rest van olie verhitten. Groenten ca. 3 minuten roerbakken. Knoflook boven wok uitpersen en ossenhaas door groenten scheppen. Oestersaus in wok schenken en geheel nog ca. 1 minuut door en door verwarmen. Op smaak brengen met zwarte peper. Serveren met witte rijst of nasi.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ossenhaas uit de wok

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig