Komkommer uit de wok

Advertentie
Ingrediënten
- 2 komkommers
- 2 eetlepels olie
- 1 rode peper (fijngehakt)
- 1 limoen (geperst)
- 2 eetlepels sesamolie
- 5 eetlepels Thaise vissaus
- 4 eetlepels geroosterde sesamzaadjes
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Komkommers wassen en uiteinden eraf snijden. Komkommers in de lengte halveren en zaadlijsten met theelepel eruit schrapen. Elke helft in 5 stukken snijden en deze in staafjes snijden. In wok olie verhitten. Komkommerstaafjes 3-4 min. roerbakken. Peper laatste minuut meebakken. Limoensap, sesamolie en vissaus naar smaak toevoegen. Komkommer overdoen in warme serveerschaal en bestrooien met sesamzaadjes.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 145 kcal
- eiwit 3 g
- koolhydraten 4 g
- vet 13 g