bewaar
Roergebakken rosbief met paksoi
Roergebakken rosbief met paksoi
bewaar

Roergebakken rosbief met paksoi

15 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

2 personen

125 g

Chinese eiermie

4

sjalotten

100 g

shii-takes

2 struikjes

Shanghai paksoi

3 eetlepels

olie

1 schaaltje

rosbieflapjes à la minute

½ flesje

gember-limoen woksaus

½ zakje

verse koriander

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Intussen in wok sjalot, shii-takes en paksoi in helft van olie 2-3 min. op hoog vuur roerbakken. Groenten uit wok scheppen en rest van olie erin verhitten. Rosbief al omscheppend in 3-4 min. rosé bakken. Groenten en woksaus toevoegen en geheel nog 1 min. verwarmen. Mie en rosbief-groentemengsel over twee borden verdelen, garneren met korianderblaadjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roergebakken rosbief met paksoi

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig