bewaar
Roergebakken rosbief met paksoi
Roergebakken rosbief met paksoi
bewaar

Roergebakken rosbief met paksoi

15 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

2 personen

125 g

Chinese eiermie

4

sjalotten

100 g

shii-takes

2 struikjes

Shanghai paksoi

3 eetlepels

olie

1 schaaltje

rosbieflapjes à la minute

½ flesje

gember-limoen woksaus

½ zakje

verse koriander

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Intussen in wok sjalot, shii-takes en paksoi in helft van olie 2-3 min. op hoog vuur roerbakken. Groenten uit wok scheppen en rest van olie erin verhitten. Rosbief al omscheppend in 3-4 min. rosé bakken. Groenten en woksaus toevoegen en geheel nog 1 min. verwarmen. Mie en rosbief-groentemengsel over twee borden verdelen, garneren met korianderblaadjes.