bewaar
Roerbakschotel met rosbief
Roerbakschotel met rosbief
bewaar

Roerbakschotel met rosbief

30 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

eiermie

1 kleine

rode peper

2 teentjes

knoflook

1 schaaltje

rosbieflapjes à la minute

1 blikje

bamboescheuten

3 eetlepels

oosterse roerbakolie

1 zak

nasi/bami groentemix

4 eetlepels

ketjap manis

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Peper wassen, halveren, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. Rosbieflapjes in vieren snijden. In zeef bamboescheuten uit laten lekken en afspoelen. In wok olie verhitten. Groentemix ca. 2 minuten roerbakken. Rosbief, knoflook en peper toevoegen en ca. 1 minuut op hoog vuur meebakken. Bamboescheuten toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Ketjap toevoegen en nog ca. 2 minuten doorwarmen. Mie erbij serveren. Lekker met kroepoek en komkommersalade.