Roerbakschotel met rosbief

535 kcal

30 min. bereiden

2.8/5

(12)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2001 week 10-11 - 2001 week 10-11

Aan de slag

  1. Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Peper wassen, halveren, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. Rosbieflapjes in vieren snijden. In zeef bamboescheuten uit laten lekken en afspoelen. In wok olie verhitten. Groentemix ca. 2 minuten roerbakken. Rosbief, knoflook en peper toevoegen en ca. 1 minuut op hoog vuur meebakken. Bamboescheuten toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Ketjap toevoegen en nog ca. 2 minuten doorwarmen. Mie erbij serveren. Lekker met kroepoek en komkommersalade.

Wat vond je van dit recept?

Roerbakschotel met rosbief

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig