bewaar
Wokschotel met varkensschnitzel en peultjes
Wokschotel met varkensschnitzel en peultjes
bewaar

Wokschotel met varkensschnitzel en peultjes

15 min. bereiden
139waarderingen

Ingrediënten

1 pak

woknoedels

3 eetlepels

olie

2 x 200 g

varkensschnitzel

1 teentje

knoflook

2 x 200 g

peultjes

3 eetlepels

sojasaus

1 eetlepel

gembersiroop

2

bosuitjes

2 eetlepels

sesamzaadjes

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en bak de schnitzelreepjes al omscheppend op hoog vuur goudbruin. Schep de knoflook, de peultjes en de noedels erbij en roerbak ze nog 3 minuten mee. Breng op smaak met de sojasaus, gembersiroop en zout en peper. Bestrooi met de bosui en de geroosterde sesamzaadjes.

tip

algemeenDe gembersiroop smaakt ook heerlijk in andere roerbakgerechten.