bewaar
Biefstuk met roodfruitsaus en spruitjes
Biefstuk met roodfruitsaus en spruitjes
bewaar

Biefstuk met roodfruitsaus en spruitjes

20 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zakje

gedroogd roodfruit

2 zakjes

spruitjes

1

ui

1 zak

aardappelpuree

2 schaaltjes

biefstuk

4 eetlepels

boter

Aan de slag

Fruit met 100 ml water in magnetron op vol vermogen (700 Watt) 2 min. verhitten. Spruitjes in 8 min. beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing verhitten. Biefstuk met peper bestrooien. In koekenpan boter verhitten. Biefstuk in 4 min. bruin en van binnen rosé bakken. Biefstuk uit pan halen, met zout bestrooien en even laten rusten. Ui en roodfruit door bakvet roeren en 2 min. meebakken. Aardappelpuree over vier borden verdelen, biefstuk erop leggen en roodfruit er half over scheppen. Met spruitjes serveren.