Ge­vul­de var­kens­schnit­zels met spruit­jes

(20) waardeer
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 20

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Appel schillen, klokhuis verwijderen en in lange reepjes snijden. Schnitzels uitspreiden en bestrooien met peper. Schnitzels besmeren met roomkaas en beleggen met helft van appelreepjes. Schnitzels oprollen en vastzetten met prikker. In koekenpan boter verhitten en schnitzelrolletjes rondom bruin bakken. Op laag vuur schnitzels in ca. 15 min. gaar laten worden, regelmatig keren. Spruitjes in water met zout in ca. 8 min. beetgaar koken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Schnitzels uit pan nemen en warmhouden. Aan bakvet rest van appel toevoegen en 1 min. meebakken. Zakje jus en 250 ml water toevoegen. Geheel goed losroeren en aan de kook brengen. Schnitzels serveren met jus, spruitjes en aardappelpuree.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 29 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 52-01

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.