Gehaktballetjes met puree en ratatouille

600 kcal

20 min. bereiden

3.3/5

(17)

Ingrediënten

Aantal personen

2006 week 20-21 - 2006 week 20-21

Aan de slag

  1. Groenten uit ratatouille-pakket schoonmaken en in stukjes snijden. Stukjes groene paprika apart houden. In braadpan 3 el olijfolie verhitten en groenten 2 min. fruiten. Vuur zachter draaien en groenten 10 min. laten pruttelen. In koekenpan rest van olie verhitten en groene paprika 3 min. fruiten. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In pan 250 ml water aan de kook brengen, juspoeder erdoor roeren en 1 min. doorkoken. Gehaktballetjes 1-2 min. in magnetron op 700 watt verwarmen. Groene paprika door puree scheppen. Ratatouille met zout en peper op smaak brengen. Gehaktballetjes met puree, jus en ratatouille serveren.

Wat vond je van dit recept?

Gehaktballetjes met puree en ratatouille

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig