Gehaktballetjes met puree en ratatouille
600 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1
4 eetlepels
1 pak
1 pakje
5 eetlepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2006 week 20-21 - 2006 week 20-21
Groenten uit ratatouille-pakket schoonmaken en in stukjes snijden. Stukjes groene paprika apart houden. In braadpan 3 el olijfolie verhitten en groenten 2 min. fruiten. Vuur zachter draaien en groenten 10 min. laten pruttelen. In koekenpan rest van olie verhitten en groene paprika 3 min. fruiten. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In pan 250 ml water aan de kook brengen, juspoeder erdoor roeren en 1 min. doorkoken. Gehaktballetjes 1-2 min. in magnetron op 700 watt verwarmen. Groene paprika door puree scheppen. Ratatouille met zout en peper op smaak brengen. Gehaktballetjes met puree, jus en ratatouille serveren.
Gehaktballetjes met puree en ratatouille

hoofdgerecht
4 personen
600 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Groenten uit ratatouille-pakket schoonmaken en in stukjes snijden. Stukjes groene paprika apart houden. In braadpan 3 el olijfolie verhitten en groenten 2 min. fruiten. Vuur zachter draaien en groenten 10 min. laten pruttelen. In koekenpan rest van olie verhitten en groene paprika 3 min. fruiten. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In pan 250 ml water aan de kook brengen, juspoeder erdoor roeren en 1 min. doorkoken. Gehaktballetjes 1-2 min. in magnetron op 700 watt verwarmen. Groene paprika door puree scheppen. Ratatouille met zout en peper op smaak brengen. Gehaktballetjes met puree, jus en ratatouille serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 ratatouillepakket
4 eetlepels olijfolie
1 pak aardappelpuree
1 pakje gehaktballetjes
5 eetlepels rundvlees jus




