bewaar
Gehaktballetjes met puree en ratatouille
Gehaktballetjes met puree en ratatouille
bewaar

Gehaktballetjes met puree en ratatouille

20 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ratatouillepakket

4 eetlepels

olijfolie

1 pak

aardappelpuree

1 pakje

gehaktballetjes

5 eetlepels

rundvlees jus

Aan de slag

Groenten uit ratatouille-pakket schoonmaken en in stukjes snijden. Stukjes groene paprika apart houden. In braadpan 3 el olijfolie verhitten en groenten 2 min. fruiten. Vuur zachter draaien en groenten 10 min. laten pruttelen. In koekenpan rest van olie verhitten en groene paprika 3 min. fruiten. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In pan 250 ml water aan de kook brengen, juspoeder erdoor roeren en 1 min. doorkoken. Gehaktballetjes 1-2 min. in magnetron op 700 watt verwarmen. Groene paprika door puree scheppen. Ratatouille met zout en peper op smaak brengen. Gehaktballetjes met puree, jus en ratatouille serveren.