bewaar
Biefstuk met piccalillysaus
Biefstuk met piccalillysaus
bewaar

Biefstuk met piccalillysaus

30 min. bereiden
18waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

aardappelen

2 x 250 g

spruitjes

50 g

boter

300 g

biefstuk

1

ui

125 ml

rundvleesbouillon

4 el

piccalilly

1 mespunt

nootmuskaat

Aan de slag

1

Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Kook de spruiten in water met zout in 10 min. beetgaar.

2

Verhit 25 g boter in een koekenpan. Bak de biefstuk in 4 min. rondom bruin en neem uit de pan. Houd warm onder een deksel. Fruit de ui 1 min. in het bakvet. Voeg de bouillon toe en roer met een spatel de aanbaksels los. Roer de piccalilly erdoor en verwarm nog 1 min. Voeg peper en zout toe. Snijd de biefstuk in plakjes.

3

Giet de spruiten af en schud ze om met 25 g boter, nootmuskaat en peper en zout. Schenk de piccalilysaus over 4 borden en verdeel de aardappelen en biefstuk erover. Serveer met de spruiten.

tip

algemeenPiccalilly is ook heel lekker op een broodje met braadworst en sla.