bewaar
Gehaktballetjes met brie en walnoot
Gehaktballetjes met brie en walnoot
bewaar

Gehaktballetjes met brie en walnoot

30 min. bereiden
70waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

beschuit

1

ei

1 theelepel

tijm

1 eetlepel

grove mosterd

25 g

walnoten

500 g

half-om-halfgehakt

50 g

brie

4 eetlepels

bloem

2 eetlepels

olijfolie

Aan de slag

Kneed de verkruimelde beschuit, ei, tijm, mosterd, walnoot en 1 theelepel zout en peper door het gehakt. Rol met vochtige handen balletjes zo groot als pingpongballen van het gehakt. Prik er met je vingers een gat in waar je een stukje brie instopt. Vouw het gehakt weer dicht om de vulling en rol het voorzichtig tot een mooi balletje. Schep de bloem op een bordje en rol de gevulde balletjes erdoorheen zodat ze met een laagje bloem bedekt zijn. Verhit de olie in een braadpan en bak de balletjes in 15 minuten rondom bruin. Lekker met een flinke lik grove mosterd.