Hartige Italiaanse andijviestamppot

hoofdgerecht
4 personen
3
130
Advertentie
Ingrediënten
- 2 bakken aardappelpuree (vers met olijfolie, a 450 g)
- 1 zak gesneden andijvie (400 g)
- 75 g gorgonzola (kaas) (verbrokkeld)
- ½ duobakje gebakken spekjesreepjes (a 150 g)
- 1 bakje cherrytomaatjes (250 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Neem de aardappelpuree uit de verpakking. Roer de puree een beetje los en schep de rauwe andijvie en de gorgonzola erdoor. Schep het geheel over in een grote schaal en verhit het 10 minuten op vol vermogen (750 watt) in de magnetron. Verdeel de stamppot over vier diepe borden. Leg op elk bord wat spekreepjes en een takje tomaat.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 620 kcal
- eiwit 14 g
- koolhydraten 38 g
- vet 46 g