bewaar
Aardappelschotel met gevulde schnitzels
Aardappelschotel met gevulde schnitzels
bewaar

Aardappelschotel met gevulde schnitzels

20 min. bereiden
37waarderingen

Ingrediënten

4 personen

150 g

brie

4

varkensschnitzels

1

groene paprika

1 bakje

cherrytomaten

6 eetlepels

vloeibare margarine

2 zakken

Italiaanse aardappelschotel

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

  • wok

Aan de slag

Brie in plakken snijden. Schnitzels met peper en zout bestrooien. Helft van iedere schnitzel met brie bedekken. Schnitzel dubbelvouwen en met prikker vastzetten. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Tomaten wassen. In grote wok 2 el margarine verhitten en aardappelschotel met paprika in 10 min. gaarbakken. Laatste minuut tomaten meebakken. In braadpan rest van margarine verhitten en schnitzels in 5 min. aan iedere kant bruin en gaar bakken. Aardappelschotel over vier borden verdelen en schnitzel erop leggen.