bewaar
Varkensschnitzel gevuld met Zaanlander kaas
Varkensschnitzel gevuld met Zaanlander kaas
bewaar

Varkensschnitzel gevuld met Zaanlander kaas

30 min. bereiden
20 min. wachten
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

varkensschnitzels

8 plakken

Zaanlander kaas

1

ei

5 eetlepels

paneermeel

3 eetlepels

vloeibare margarine

1½ zak

aardappelballetjes

2 eetlepels

olijfolie

1 zak

wokmix Italiaans

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

  • wok

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225 ºC. Filets met zout en peper bestrooien. Kaas erover verdelen, filets dubbelklappen en opening dichtsteken met prikkers. In diep bord ei met 2 el water loskloppen. Paneermeel op plat bord strooien. Vlees eerst door ei en daarna door paneermeel wentelen. In koekenpan margarine verhitten en vlees in 30 min. rondom bruin en gaar bakken. Aardappelballetjes in midden van oven 15-20 min. bakken. In wok olie verhitten en wokmix 10 min. roerbakken. Gevulde filets met aardappelballetjes en wokmix serveren.