Kaas-notenragout
740 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 pak
800 g
2 eetlepels
150 g
2 potten
1 zakje
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 10-11 - 2001 week 10-11
Tarly bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Prei wassen, schoonmaken en in stukken van ca. 3 cm snijden. In braadpan boter verhitten en prei in ca. 10 minuten zachtjes gaar bakken. Intussen kaas in blokjes snijden. Groentesaus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Blokjes kaas en elitehaver toevoegen en ca. 2 minuten doorwarmen. Ragout serveren bij prei en Tarly.
Kaas-notenragout

hoofdgerecht
4 personen
740 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Tarly bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Prei wassen, schoonmaken en in stukken van ca. 3 cm snijden. In braadpan boter verhitten en prei in ca. 10 minuten zachtjes gaar bakken. Intussen kaas in blokjes snijden. Groentesaus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Blokjes kaas en elitehaver toevoegen en ca. 2 minuten doorwarmen. Ragout serveren bij prei en Tarly.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak Tarly
800 g dunne prei
2 eetlepels boter of margarine
150 g Zaanlander kaas oud
2 potten groentesaus kaas
1 zakje elitehaver




