Kaas-notenragout

hollands
hoofdgerecht
4 personen
3
6
Advertentie
Ingrediënten
- 1 pak Tarly (250 g)
- 800 g dunne prei
- 2 eetlepels boter of margarine
- 150 g Zaanlander kaas oud
- 2 potten groentesaus kaas (a 250 ml)
- 1 zakje elitehaver (200 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Tarly bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Prei wassen, schoonmaken en in stukken van ca. 3 cm snijden. In braadpan boter verhitten en prei in ca. 10 minuten zachtjes gaar bakken. Intussen kaas in blokjes snijden. Groentesaus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Blokjes kaas en elitehaver toevoegen en ca. 2 minuten doorwarmen. Ragout serveren bij prei en Tarly.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 740 kcal
- eiwit 26 g
- koolhydraten 72 g
- vet 38 g
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 10-11