bewaar
Schnitzels met citroen
Schnitzels met citroen
bewaar

Schnitzels met citroen

25 min. bereiden
31waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 x 2 stuks

varkensschnitzels

4 el

bloem

2

eieren

½ pakje

paneermeel

500 ml

zonnebloemolie

1

citroen

1 bakje

platte peterselie

Aan de slag

1

Leg elke schnitzel tussen 2 vellen vershoudfolie en sla het vlees met een koekenpan zo plat mogelijk. Snijd het vlees in repen van 3 cm breed en bestrooi met peper en zout.

2

Zet 3 diepe borden klaar met afzonderlijk bloem, eieren en paneermeel. Haal elke reep vlees achtereenvolgens door de bloem, het ei en het paneermeel.

3

Schenk een laag olie van 1 cm in een koekenpan en verhit deze. Bak het vlees in 2 porties in 5 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Houd warm onder aluminiumfolie. Leg het vlees op een platte schaal. Knijp 1 citroenpartje erboven uit en leg de andere partjes ertussen. Bestrooi met de peterselie en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Schnitzels met citroen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig