bewaar
Eikruidenomelet met garnalen
Eikruidenomelet met garnalen
bewaar

Eikruidenomelet met garnalen

25 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

6

eieren (M)

2 eetlepels

eikruiden

500 g

tomaten

3 eetlepels

slasaus

1

groene paprika

5 eetlepels

vloeibare margarine

1 bakje

rose garnalen

½

boerenbruin sesambrood

Aan de slag

Eieren met eikruiden loskloppen. Tomaten wassen, in partjes snijden en in kom met slasaus mengen. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. In koekenpan 2 el margarine verhitten en paprika 5 min. bakken. Garnalen door paprika scheppen en 1 min. mee warmen. In koekenpan steeds deel van rest van margarine verhitten en 4 omeletten bakken. Brood roosteren en diagonaal halveren. Omeletten over vier borden leggen. Garnalenmengsel erop scheppen en omelet oprollen. Met tomatensla en brood serveren.