bewaar
Groentecurry met ei en gebakken ui
Groentecurry met ei en gebakken ui
bewaar

Groentecurry met ei en gebakken ui

30 min. bereiden
15waarderingen

Ingrediënten

1

groene paprika

1

vleestomaat

2

uien

2½ eetlepel

boter of margarine

1 zakje

currypasta Balti

4

eieren (M)

4 takjes

koriander

Aan de slag

Paprika wassen, zaadjes verwijderen en in blokjes snijden. Tomaat inkruisen, enkele tellen in kokend water dompelen, ontvellen, pitjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Uien pellen en in ringen snijden. In pan 1 eetlepel boter verhitten. Paprikablokjes en currypasta ca. 2 minuten zachtjes fruiten. Tomaat erdoor scheppen. 1 1/2 dl water toevoegen en curry ca. 10 minuten laten stoven. Intussen eieren in ca. 10 minuten hard koken. Laten schrikken, pellen en halveren. In koekenpan rest van boter verhitten en uienringen op zacht vuur in ca. 5 minuten glazig bakken. Helft van uienringen in twee diepe borden leggen. Curry erover verdelen. Eieren in midden erop leggen. Rest van uienringen ernaast leggen. Garneren met koriander. Serveren met naanbrood.