bewaar
Pannenkoeken met zalm-preivulling
Pannenkoeken met zalm-preivulling
bewaar

Pannenkoeken met zalm-preivulling

20 min. bereiden
48waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

prei

1

rode paprika

1 teentje

knoflook

2 el

vloeibare margarine

1 bakje

zalmsnippers

½ kuipje

finesse voor verrijken

1 pak

pannenkoeken naturel

Aan de slag

Prei schoonmaken en in ringen snijden. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Knoflook schoonmaken en snipperen. In braadpan margarine verhitten en knoflook met prei met paprika 6 min. zachtjes bakken. Vocht zoveel mogelijk laten verdampen. Zalm en finesse voor verrijken erdoor roeren en enkele minuten mee verwarmen. Vis-groentemengsel met zout en peper op smaak brengen. Pannenkoeken volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Pannenkoeken met deel van zalm-preimengsel beleggen en dubbelvouwen. Rest van zalm-preimengsel ernaast serveren.