Ingrediënten
4 personen
500 g
prei
1
rode paprika
1 teentje
knoflook
2 el
vloeibare margarine
1 bakje
zalmsnippers
½ kuipje
finesse voor verrijken
1 pak
pannenkoeken naturel
Aan de slag
Prei schoonmaken en in ringen snijden. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Knoflook schoonmaken en snipperen. In braadpan margarine verhitten en knoflook met prei met paprika 6 min. zachtjes bakken. Vocht zoveel mogelijk laten verdampen. Zalm en finesse voor verrijken erdoor roeren en enkele minuten mee verwarmen. Vis-groentemengsel met zout en peper op smaak brengen. Pannenkoeken volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Pannenkoeken met deel van zalm-preimengsel beleggen en dubbelvouwen. Rest van zalm-preimengsel ernaast serveren.
Pannenkoeken met zalm-preivulling

hoofdgerecht
null personen
685 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Prei schoonmaken en in ringen snijden. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Knoflook schoonmaken en snipperen. In braadpan margarine verhitten en knoflook met prei met paprika 6 min. zachtjes bakken. Vocht zoveel mogelijk laten verdampen. Zalm en finesse voor verrijken erdoor roeren en enkele minuten mee verwarmen. Vis-groentemengsel met zout en peper op smaak brengen. Pannenkoeken volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Pannenkoeken met deel van zalm-preimengsel beleggen en dubbelvouwen. Rest van zalm-preimengsel ernaast serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)500 g prei
1 rode paprika
1 teentje knoflook
2 el vloeibare margarine
1 bakje zalmsnippers
½ kuipje finesse voor verrijken
1 pak pannenkoeken naturel