bewaar
Mietaart met garnalen
Mietaart met garnalen
bewaar

Mietaart met garnalen

15 min. bereiden
25 min. wachten
20waarderingen

Ingrediënten

1 zak

Chinese eiermie

1

courgette

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 teentje

knoflook

1 schaal

Japanse wokgroenten

4

eieren

2 bakjes

roze garnalen

Dit heb je nodig

  • wok

  • aluminiumfolie

  • vergiet

  • hoge ovenschaal, ca. 26 bij 17 cm, ingevet

Aan de slag

Oven op 200 °C voorverwarmen. Mie boven 2 liter kokend water breken. Pan van vuur halen en mie 4 min. laten staan. In vergiet overgieten. Courgette wassen en in stukjes snijden. In wok olie verhitten en knoflook boven olie uitpersen. Courgette en wokgroenten toevoegen en 4-6 min. roerbakken. Eieren loskloppen. Teriyakisaus (uit schaal wokgroenten) en garnalen toevoegen en meeverwarmen. Pan van vuur halen en mie en eieren erdoor roeren. Het geheel in quichevorm scheppen. Mietaart afdekken met aluminiumfolie en in midden van oven in ca. 25 min. laten garen.